9 Mart 2021 Salı

AKYA VE GEORGE'NİN HİKAYESİ

 Haftalık verilen beş kelime ile oluşturduğumuz kısa hikayelerimiz vardı en son bıraktığımda. Ben Akya ve George'nin hikayesini merak ettiğinizi düşünerek kafamda tasarladığım haliyle sizlerle paylaşmak istiyorum.


Önce bir hatırlatma yapalım. Akya Dublin'den aldığı bir iş teklifi ile biyolog olarak İrlanda'ya yerleşmişti. Uçakta giderken George ile tanışmış ve sürpriz bir şekilde Dublin'de karşılaşarak dostlukları başlamıştı. 

Merak edenler için ilk BAŞLANGIÇ TIK TIK

2. KISIM TIK TIK 

3.KISIM TIK TIK

4.KISIM TIK TIK

Şimdi hikayeyi açıkçası bir masal tadında yazmak isterdim ama işler o kadar yoğun ki inanın sırf Akya'ya ve George'ye haksızlık olmasın istedim.


Planlarıma göre Akya oldukça yoğun bir projede çalışacak, başarılı olacaktı. İyi bir kariyere kendinden büyük ama etkileyici George ile başlayan arkadaşlığı delice bir aşka dönüşecekti. Aileler birbirleri ile tanışacaklar, evlilik hazırlıkları başlayacaktı. Ama tam da o mutlu günlerde bir terör saldırısında Akya'yı kaybedecektik. Dünyası başına yıkılan George Türkiye'ye gelecek ve ömrünü Akya'nın ailesi ve terör mağduru çocuklara adayacaktı.

Belki bir gün kitap olur bu projede.

Kimbilir ?


2 yorum:

  1. Olabilir :) ilginç detaylar var etkileyici olur :))

    YanıtlaSil
  2. Kelime oyunu hâlâ var ama eskisi gibi katılım yok.
    Hikaye hüzünlü bitecekti demek.
    Kitap olması temenisiyle o halde.
    :)

    YanıtlaSil