14 Haziran 2021 Pazartesi

HAZİRAN AYI TAROT YORUMU İLE KOÇ BURÇLARI

 Astroloji hayatımda önemli bir yer tutmaya başladığından beri pek çok farklı öngörü teknikleri üzerinde araştırma yapıyorum. Yıllardır enerjiyi iyi hisseder ve nerden uzaklaşıp nereye yaklaşmam gerektiğini iyi hissederim. Kendime olan güvenim bu konuda iyidir. 



Tarot bambaşka bir mevzu elbette. Ama hislerin yoğunlaştıracağı sembollerle kişiye odaklanarak onunla ilgili bir şeyler duyumsamak oldukça enteresan. Haziranda koç burçları için tarot kartları neler söylemiş bi bakalım sizlerle.


Koçlar zodyak haritasının başlangıcında yer aldığı için hayat içerisinde de pek çok konuda başlangıcı temsil eder. Genelde öncen gider, dener ve başarı veya başarısızlıkta ardından gelenlere ışık tutar. Bu dönemde koç burçları biraz cesaretini kaybetmiş gibi. Oysa bu durum koçların yapısıyla uyuşmayan bir paradoks. O ilk kıvılcımı yakmaya programlanmış beyinleri cesaretini kaybedince büyük bunalımlara sebep oluyor. Haziran ortalarına kadar biraz kırgın, durgun, kafası karışık.  Kendi yaşadıkları ya da hayatını derinden etkileyen birisi ile ilgili bir hayal kırıklığı yaşanmış. Bu süreç oldukça yıpratıcı ve yorucu olmuş. Çok istediğiniz, körü körüne bağlandığınız bir şeyi veya birisini kaybetmişsiniz. Ondan saplantılı bir şekilde vazgeçemiyorsunuz. Kendinizi bir yaşam alanında daraltmış ve kurdukça kuran bir duygu durumuna düşmüşsünüz. Oysa dışarısı, yeni denemeler sizi kendinizi daha iyi hissedeceğiniz alanlara yaklaştıran güç. Cesaretinizi kazanarak, Yaradan'dan alacağınız enerji ile yeni yollara çıkmanın vakti gelmiş. Haziran sonlarına doğru bir bilenden yardım alarak hem para hem de aşk hayatınızda güzelliklere ulaşacak gibi görünüyorsunuz. 

4 yorum:

  1. Astrolojide gelecek öngörüsü için yükselen burç dikkate alınır ya, tarotta durum nedir Sevda? Yani bu yazıyı güneş burcu koç olanlar mı okumalı, yoksa yükselen burcu koç olanlar mı?

    YanıtlaSil
  2. Güneş burcu KOÇ olanlar okumalı..Ama ben yine de bilgileri aldığım arkadaşa bu soruyu yönelteceğim..

    YanıtlaSil
  3. İkisi de koç değil benim ama merak ettim:) Teşekkürler.

    YanıtlaSil
  4. ya bugünlerde yine bir astro, tarot, burç, merkür salgını var :)

    YanıtlaSil