26 Mayıs 2021 Çarşamba

26 MAYIS AY TUTULMASI HAFTASI BAŞLADI ...

 Astroloji yeni ilgi alanım oldu bu aralar. Evde geçirdiğimiz süreçlerde hep astroloji konularını incelemeye başladım. Ünlü astrologlardan ünsüzlerine kadar pek çoğunu takibe aldım. Bu hafta malumunuz Tam Ay Tutulması Haftası. 26 Mayıs'ta tutulma yay burcunda gerçekleşecek.



Tutulmalar genel olarak dünya ve yaşam üzerinde stresli zamanlar oluşmasına sebep olmaktadır. Yay burcunda gerçekleşecek olan tutulma genel olarak Özgürlük, İnanç, Hukuk, Adalet, Yasalar, Büyümek, Genişlemek, Keşfetmek, Spor, Dini konularda etkisini gösterecek. Bunlar iyi tarafı. Peki karanlık tarafta neler var? 

Aşırılıklar, fanatik duygular, fanatizme bağlı oluşacak kargaşalar, belki İsrail-Filistin örneğindeki gibi savaşlar, her şeyi abartarak yaşamak, fazlaca coşmak tehlike yaratabilir.


Bu dönemde özgürlük kapısı açık olduğundan kişisel hayatımızda seyahat planları yapabileceğimiz, saha önce merak ettiğimiz ama vakit ayıramadığımız konularda yeni öğrenim alanları açabileceğimiz, spora başlayabileceğimiz, kendimizi geliştirmek için fırsatlar yaratabileceğimiz bir dönem. Ancak tüm bunları yaparken gereksiz aşırılıklardan, plansız davranışlardan kaçınmakta fayda var. Her şeyi akıl süzgecinden geçirerek yapmak en doğrusu.  Fanatikliğe sebep olabilecek hassas konularda ( siyaset, aşk, spor, para vb ) kimseyle tartışmaya girmeden sakin kalmaya çalışmak lazım. Çünkü büyük sorunlara sebep olabilir bu tartışmalar. 

Sağlık açısından bu dönem saçlarımıza ve bacak kemik ve kas gruplarına dikkat etmemizi söylüyor. Ne alaka diyebilirsiniz ama astrologların yorumları bu yönde. Ben de onların yalancısıyım.


Dünyada ve ülkemizde neler olacak peki. Dini yerlere, din adamlarına, politikacılara saldırılar olabilir. Yargı reformları gelebilir. Yeni ve daha ciddi düzenlemeler bizi bekliyor. Finansal alanlarda özellikle borsalarda büyük dalgalanmalar olabilir. Dünya ekonomisi son yıllarda yediği darbelere maalesef bir yenisini daha ekleyebilir. 


Bu dönem sağlık sistemi açısından da yeni ve belirleyici kararlar dönemi. Haziran sonuna doğru covid ile ilgili aşı dışında bir ilaç geliştirilebilir. Ve salgının bitmesi açısından büyük bir adım olabilir. 

Depremle ilgili hareketlilikler olabilir. 

Böyle zamanlarda Yaradan'dan doğru şeyler istemek lazım. Bol bol dua edelim. 


Yazının kaynakları Türkiye'deki tüm astrologlar. Youtubedan izlediklerim ve instagramdan takip ettiklerim böyle öngörülerde bulunmuşlar. Ben bir derleme yaptım sizler için.



2 yorum: