27 Ocak 2020 Pazartesi

NE BOKTAN BİR 2020 OCAK AYI YAŞIYORUZ

Yeni yıl yeni umutlarla gelir, hayatımız renklenir, belki her şey daha güzel olur diye düşünmüştüm. Oysa ne boktan şeyler oldu 2020 Ocak'ta.

                                    iran abd savaş ile ilgili görsel sonucu

Orta doğuda kimsenin bitmesine izin vermeyeceği anlaşılan bir kaos ve savaş ortamı devam edecek gibi görünüyor. Toprağın altında yatan petrol tükenene kadar bu dünyanın insanlarına rahat yok. Emperyalizm her geçen gün acımasız yüzüyle hayatları darmadağın edecek ve maalesef bu çağda hala bilimden nasibini alamamış, az eğitimli milletler bu savaş çukurunun içinde debelenip duracak. İran'ın ABD uçağı sanarak Ukrayna uçağını düşürmesi, ABD'nin İran komutanını öldürmesi ile başlayan yeni karanlık hepimize hayırlı olsun !!! Dibimizde savaşlar hiç bitmeyecek ve Türkiye bu kaos ve göçmen kriziyle nasıl başedecek hep beraber göreceğiz.

                          coronavirus ile ilgili görsel sonucu

Dünyanın ağırlıklarından kurtulma yöntemi olduğunu düşünüyorum ben hastalıkların. Toprak ana bize sizden nefret ediyorum, her şeyin içine ettiniz diyor bence. Al işte yeni bir hastalık. O kadar hızla yayılıyor ki hepimiz öleceğiz bence. 10 Ocak'ta ilk teşhis edilen hasta ve akabinde dünyaya yayılmaya başlayan bir hastalık. Ülkemizde önlemler alındı teknik olarak bir sorun yok bence. Ancak bu kadar teması seven, her görüştüğünde sarılan, öpüşen, çoluğa çocuğa büyüklerin ellerini öptüren bizim millet bundan nasıl korunacak bilemiyorum. ( ki o eller bence vücudun en pis yeri) 

                            deprem ile ilgili görsel sonucu

Dünyanın pek çok bölgesinde ve Ülkemizde de seri halde depremler olmaya başladı. Balıkesir, Manisa derken Elazığ. Fotoğrafta görülen fay hatlarının kucağında bir ülke olmamıza rağmen deprem yönetmeliğine uygun yapılmayan yapılar yüzünden ölüyoruz ve ölmeye devam edeceğiz. 

                             avustralya yangın ile ilgili görsel sonucu

Avustralya'da başlayan ve söndürülemeyen yangın. Allah'ım ne büyük felaket. Koskoca bir kıta yandı. Ağaçlar, yarım milyona yakın hayvan öldü. Bazılarının nesli tükendi. Sonrasında develer vuruldu. Galiba şimdi atlar vurulacakmış. 

*********************************************************************************

Bizi ne kurtaracak bilemiyorum. Umarım ve dilerim hızla güzel şeyler olmaya başlasın.AMİN.







5 yorum:

  1. 😥Daha da iyi anlatılamazdı

    YanıtlaSil
  2. '19 yılına öfke duyduk ama '20 daha çetin başladı.

    YanıtlaSil
  3. Zor başladı, üzücü olaylar yaşandı, yaşanıyor. Bu demekki bitişi zor olmayacak, zor günler geride kalacak.

    YanıtlaSil
  4. Aynı görüşleri ve başlıgı paylaştık herhalde

    YanıtlaSil