23 Ağustos 2019 Cuma

YERE BATSIN ERKEKLİĞİNİZ!


Yere batsın erkekliğiniz
Yere batsın kendi adaletiniz
Yere batsın namusunuz
Yere batsın iyi hal numaralarınız
Yere batsın kadını kendi malınız sandığınız zihniyetiniz
Yere batsın öfkeniz
Yere batsın ne varsa 


9 yorum:

  1. Ahh ne kadar söylesek ne desek bu acı dinmez

    YanıtlaSil
  2. bizim ülke gitti dağıldı iyice.

    YanıtlaSil
  3. Yürekten katılıyorum, yere batsın.

    YanıtlaSil
  4. öfke öfkeyi getiriyor ve hiç biri merhem olmuyor ne yazık ki

    YanıtlaSil
  5. Merhabalar.
    Emine Bulut kardeşimizin eski eşi tarafından bıçaklanarak öldürülmesine çok üzüldüm. Bu tür menfur saldırıları ve katilleri şiddetle kınıyor ve eşini öldüren katillerin de yağlı urganda sallandırılmasını istiyorum. Hukuki yaptırımlar ile ceza sisteminin caydırıcılığı kalmadığı için, herkes öldürüyor. Cana kıymak öyle sıradanlaştı ki; adam Allah'tan korkmuyor, kuldan da utanmıyor akabinde dilediği gibi yaşıyor. En acısı da eşini öldüren katillerden çok azı "pişmanım" diyor. Allah'ı kimse tanımıyor. Herkes işine geldiği gibi, çıkar ve menfaatlerini doğrultusunda kırıyor, döküyor ve öldürüyor. Yıllardır bir yastığa baş koyduğu eşine kıyar mı insan? Kıyıyor. Onlara insan denemez! Onlar en aşağılık bir mahluk olup, katli vaciptir.

    Cenab-ı Hakk Emine Bulut kardeşimize rahmetiyle, merhametiyle, mağfiretiyle ve de cennetiyle muamele eylesin. Yakınlarına da sabr- cemil ihsan eylesin. Bir daha olmasın! Bir daha yaşanmasın!
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  6. ne diyeceğimizi bilemediğimiz, üzülmenin ötesini göremediğimiz bir olay.bir de değil.onlarcası,yüzlercesi var.vallahi yani insan bazen ne kadar kötü olabiliyor, inanılır gibi değil.bu kaçıncı facia.

    YanıtlaSil
  7. Günlerdir bu konu beynimi tırmalıyor. Bu videoyu çekip, yardım etmeyene ne demeli.

    YanıtlaSil