8 Nisan 2018 Pazar

BANA FİKİR LAZIM...

Bir şarkı vardı Efkan Şeşen söylerdi...

Dokuz altı yollarında 
Bir düğüm boğazımda
Sıkar sıkar gevşetemem, ağlayamam
Ayda yılda bir kaçamak 
Kaçsak bile yaşamamak 
Dokuz altı yollarında
Gülmek yasak...

Ben de 21 yıllık devlet memuru olarak 8-5 mesaisine tabi olmaktan artık yorgun düştüm sanırım. Ben yeni bir fikre hatta maceraya atılmak istiyorum. Ne yapabilirim bilmiyorum. 

Ä°lgili resim


Size kendimden bahsedeyim biraz; hemşireyim aslında ebeyim ama hiç mesleğimi icra etmedim. Yazmayı, okumayı, düşünmeyi severim. Hayvan severim. Doğayı severim. Aceleciyim biraz. Aklıma estiği andan karar verir sonra pişmanlık duyabilirim. ( tipik koç burcu insanı) Arkadaşlık ve dostluğa değer veririm. Bildiğim ya da keşfettiğim hiç bir el becerim yok. ( etamin işlemek dışında) Ama mutfakta yeni tatlar denemeyi, sunum yapmayı seviyorum. Karadenizliyim ama Marmarada yaşıyorum. Evliyim.2 oğlum var. Ergen gençlerle iyi iletişim kurarım. İnsanları severim. Dar kafalı değilim. Özgürlüklere saygı duyarım. 

Şimdi bu bilgiler doğrultusunda siz bana fikir verin bakalım. Küçük bir şehirde ben kendimi bu çıkmazdan kurtaracak ne iş yapabilirim. Ben düşündüm taşındım konsept çikolata işini buldum. Ama önerilerinize açığım. Yalova'yı biraz tanıyorsanız bu şehirde ne yapılabilir bana yardımcı olun...


2 yorum:

  1. Çok yönlü birisiniz ve bu çok güzel.
    Zaman ve mekanım olsaydı ev makarnası yapıp satmak isterdim,belki fikir olur size.

    YanıtlaSil
  2. Selam Sevda ben de altı yıl önce emekli oldum. Emekli olmadan önce düşünüp durdum. Nasıl geçer emeklilik günleri.Sıkılır mıyım.Daha az parayla nasıl yaşanır? Yalova denince aklıma çiçek ve kaplıca geliyor. Ne yapmak istiyorsanız yapın. Bu hayat sizin sakın ertelemeyin. Hayatı yaşayın. Ben fotoğraf,seyahat, yazmayı tercih ettim.Sevgiyle kalın.

    YanıtlaSil