5 Temmuz 2017 Çarşamba

BU ARALAR

          Bu aralar en çok izlediğim, dinlediğim,yediğim,sevdiğim şeyleri sizlerle paylaşmak isterim.

En çok dinlediğim kesinlikle Ceylan Ertem ama özellikle onun ESMER şarkısı...Sabahtan akşama akşamdan sabaha dinleyebilirim..Bi baksanıza sizde..TIK TIK


En çok izlediğim program kesinlikle yarışmalar. Televizyonda birbirinden güzel bilgi yarışmaları var. Fakat sunumuyla bende bağımlılık yaratan 19 isimli yarışma.


Geçtiğimiz sezona damgasını vuran ve gelecek sezonu sabırsızlıkla beklememe sebep olan dizi elbette Fi...Tartışmasız sezonun en iddalı ve en güzel yapımıydı. Üçlemeyi okurken de çok etkilenmiştim kitaplarda yaratılan karakterlerden, dizi de oldukça başarılı.    

                                        fi ile ilgili görsel sonucu

Bu aralar en çok istediğim şeyi soracak olursanız onlar biraz fazla. Öncelikle iyi bir tatil istiyorum. Bütün yıl çalıştım, hakettim bence.
Haftaya Sinop'tayım sizi de beklerim.

                                    sinop ile ilgili görsel sonucu

İyi bir gözlük ve güzel bir kol saati istiyorum. Sponsor olmak ya da hediye etmek isteyen olursa bana instagramdan dm atabilir :) TIK TIK

İşin şakası bir tarafa gerçekten tavsiyelerinizi alabilirim bu konuda. Dolandım dolandım kendime hiç birini yakıştıramadım.
güneş gözlüğü ile ilgili görsel sonucu   
                                                       

En son okuduğum ve beğendiğim kitap Aeden..Anlatmayacağım kitabı sadece gerçekten farklı. Okuması zor. Ama kesinlikle çok iyi.


Evet canlarım..Kendinize iyi bakın...Bol bol okuyun...gezin...sevin...





2 yorum:

  1. Ceylan Ertem ismini ve bu şarkısını sizden duydum. Sıla'nın söz ve müziği... Birkaç defa dinleyeceğim. İşin içinde Sıla varsa seveceğimden eminim.

    19'u ben de ara ara izliyorum. Bilgi yarışmaları her zaman ilgimi çekmiştir ama son yıllarda istediğim düzeyde bir yarışmaya denk gelemedim bir türlü. Metin Uca'nın sunumuyla Passaparola hâlâ özlemle andığım bir yarışma. Kenan Işık'ın sunduğu dönemlerde Kim Milyoner Olmak İster'i de izlerdim.

    Sinop'u ve Karadeniz'i ben de görmek istiyorum ama yakın zamanda yolum oralara pek düşecek gibi görünmüyor. Size şimdiden iyi tatiller dilerim.

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim. Sinop'u görmenizi şiddetle tavsiye ederim...

    YanıtlaSil