28 Şubat 2018 Çarşamba

Bu Aralar Ben ...

Blog sayfama yeterince zaman ayıramıyorum. İşler yoğun, hayat hızlı. Bilgisayar başından kalmadığım halde iki lafın belini kırıp yazı yazamıyorum.

Ne yapsam nasıl yapsam derken Bu Aralar Ben serisine epeydir yazmadığımı fark ettim. İşte neler yaptım neler gördüm yazısı :))

      

Hepiniz gibi ben de Ufak Tefek Cinayetler kervanına kaptırdım. Hiç izlemem, saçma sapan bir şey derken aman kim kime ne hinlik yapacak diye diye dizinin sarmalına kapıldım. Merve, Oya, Pelin ve Arzu beni de kendi Sarmaşık dünyalarına alıverdiler. Hiç birinden hoşlanmadığımı belirtmeliyim. Kadınların bu kadar fitne fücur olduğu, erkeklerin her fırsatta bir diğer kadına yürüdüğü tarzda ki diziler, filmler, yazılar beni cezbetmiyor. Ancak enteresan bir albenisi var. Kıyafetler, renkler, evler çok güzeller. Bakalım devamlılık gerektiren şeylerde çok başarılı değilim, kaç bölüm izlemeye devam edeceğim.

                             dr. now ile ilgili görsel sonucu

Kilo konusunda kendimi kötü hissettiğim bir süreçten geçiyorum. Aslında her zamankinden biraz fazlayım. 40 yaş sendromuna yakalandım galiba. Kiloların bir numaralı düşmanı Dr. Now tek çarem. Buzdolabının kapağına yapıştırdım resmini bakışıp duruyoruz :=))

                                             doğum günü ile ilgili görsel sonucu

Kutlu Mart ayının gelişi yirmili yaşlarda çok eğlenceliydi. Otuzlu yaşlarda eh işte.. Ama kırka son 24 gün kala pek hevesli değilim galiba. Evet her yaşın kendi güzelliği var. Evet kadın kırkında daha güzel vs sözlerle beni kandırmaya çalışanlar var. Bugün göz doktoruna gittim ve bana yakın gözlüğü verdiler. Ben şimdi bu kırk yaşın nesine sevineyim...

Gerçi yine de doğdum ben :)) 
Başlasın kutlamalar..Çiçek böcek yollamak isterseniz beni bulun :)) 

3 yorum:

  1. Şimdiden yeni yaşınızı kutlayayım o zaman. Kişi hissettiği yaşta bence. Rakamlara takılmayın tabii hissettiğimiz yaş kırktan fazla değilse.

    YanıtlaSil
  2. ben de seviyorum Ufak tefek cinayetleri..

    YanıtlaSil