16 Şubat 2015 Pazartesi

KARDEŞİM ÖZGECAN ASLAN

    

Gencecik pırıl pırıl bir kız çocuğunu daha sapık ruhlu insanların sapık emelleri uğruna kaybettik. Tecavüz girişimin de başarılı olamayınca neymiş efendim sinirlenmiş bıçaklamış, ölmediğini görünce levye ile kafasına vurmuş, kendini kaybetmiş. Kim olduğu belli olmasın diye ellerini kesmiş yetmemiş babasıyla beraber benzin döküp kızı yakmış. Sonra da yakalanacağını internetten öğrenmiş.
Sapık ruhlu pislik ve onun destekçisi sözüm ona sanatçılar, gazeteciler. hala bir kadının giyim şeklinin, gülümsemesinin, yalnız başına dışarıda olmasının yanlış olduğunu düşünen örümcek beyinliler sizden sizin gibilerden nefret ediyorum. Bu dünyanın adaleti sizleri cezalandırmaya yetmeyecek biliyorum inşallah diğer dünyada yandıkça yanar ölür ölür yeniden dirilir ve tekrar ölürsünüz.

Ve anneler lütfen oğullarımızı doğru düzgün yetiştirelim. Öz güvenli, başkalarına saygılı, kadını koruması gereken bir aciz mahluk gibi değil kendisi gibi yaratılmış ve saygı görmeye değer varlıklar olarak görmelerini sağlayalım.

Unutmayalım ki TECAVÜZ BİR İNSANLIK SUÇUDUR.
Cinayet hem suç hem günahtır.

                       

1 yorum:

  1. sevda,
    hayallerde yaşıyoruz biz,
    bak canım bu linke tıkla ve oku!

    http://www.hurriyet.com.tr/gundem/28216700.asp

    YanıtlaSil